Mailing lister Pistolskydning

Her kan du tilmelde dig mine mailinglister, framelde og ændre. Dette er info lister hvor jeg sender ud informationer om henholdsvis Falling Targets og Pistolterræn, stævner, træning osv. Dersom jeg laver flere end de to grupper (FT og PT) vil du som medlem i en eller flere grupper, automatisk få besked om at der er lavet en ny gruppe og få tilbud om at abbonere på nye grupper.

Listen for Falling Targets virker sådan at jeg sender nyheder til de som er medlemmer. Det kan være hvornår vi kan skyde, resultater, indbydelser, eller spørgsmål til gruppen om hvornår ma ønsker at skyde og hvad jeg ellers syns kan være interessant for de som kan lide denne disciplin.

Listen for Pistolterræn virker på samme måde som den for Falling Targets. Den eneste forskel er at her nok kommer flere indbydelser end på den anden liste. Altså til stævner rundt omkring. Der er ikke så mange stævner i FT som der er i PT. Ellers fungerer de her notifikationslister ens, blot at det handler om to forskellige discipliner.

Man kan vælge den ene, den anden eller begge lister. Man kan senere afmelde sig også, dersom man i en periode ikke ønsker mail. Ligeledes kan man ændre når man har behov for dette. Det du skal huske er at når du tilmelder dig, så sender computeren her en mail til dig med det samme. I den mail er der en link som du skal klikke på for at bekræfte at du har modtaget den mail. Dette sikrer også at du har skrevet mail adressen til dig selv korrekt, og at det er vitterlig er dig som ønsker at få tilsendt info. Så husk: Intet klik for bekræftelse = ingen mail herfra. :-)

Når du er færdig med at tilmelde dig kan du lukke dette vindue. Dette er nemlig et nyt vindu som kun handler om dette mailsystem.

Udfyld med din e-mail adresse:Jeg vil modtage mail om:
Alt
15meter
FallingTargets
Pistolterræn