Næste side    Printervenlig version

Skyttens dagbog.

Her vil jeg poste de varianter af dagbøger jeg bruger. Indtil videre er der kun én variant som du kan hente i pdf format (Adobe Acrobat). Den er lavet således at du kan skrive ind det meste direkte fra Acrobat, eller du kan vælge at skrive ud direkte til din printer uden at udfylde. Dersom du har spørgsmål til den så er du velkommen til at sende mig en e-mail. Det samme gælder dersom du har forslag til forbedringer af dagbogen. Den dagbog som du kan nedlaste nu kan bruges til Standard, Luft, Grov, Fin og Sportspistol.

Der kan være at nogle af de felt der er der ikke er så nemme at forstå. Og de som er åbenbart lidt vanskelige skal jeg forklare her. Jeg vil nævne "Skudantal" først. Her skriver du den ene streg i et X for hvert skud der rammer det pågældende område. Man starter nederst. Rammer du en 10-er så skriver du \ i den nederste celle i kolonnen for 10-ere. Den næste 10-er skriver du så i samme celle som tegnet / og nu står der et X i den celle og den er fyldt op. Sådan fortsætter du opover. Kolonnen helt til højre er for skud som rammer en 5-er eller mindre. I alt er der plads til 40 tiere, 40 niere osv. Dine skud vil her danne en grafisk fremstilling over dine skud den dag.

Vurderingsskalaen er delt ind fra 1-5 og der hvor dette falder naturlig så er 3 det du mener selv er normalt. I de rækker hvor du finder det unaturlig med en sådan gradering (med 3 som det normale), der bestemmer du blot selv hvordan du vil notere dette. Bare du gør det samme hver gang så er det nemt nok at se variationerne.

Blodsukker er noget jeg selv bruger fordi jeg er diabetiker og mit blodsukker har meget stor indflydelse på hvordan jeg skyder. Mine øjne forandrer sig ved kun små variationer.

Klik - dette er når jeg skruer på sigtemidlerne. Der er to set á 3 rubrikker. De to første, som står ovenpå hinanden er for justeret skud "op" og "ned" og den tredje er for antal klik. De tre til højre har samme logik: Den til venstre er dersom man har justeret skuddene til at gå mere til venstre og den til højre dersom man har justeret højre. Og den sidste rubrik er da selvsagt antal klik.

"Sum1", "Sum2" osv. er delsummer i programforløbet. Jeg bruger 10 og 10 skud og så mange delsummer som der er brug for. Skriver man sin dagbog direkte fra Acrobat, så lægges delsummer sammen automatisk, ellers skriver man det bare ind selv.

Du kan laste min dagbog ned her

Dagbog

Næste side  

Af Arne Flåten. © 2003-2007