21-06-2006

Pistol Introduktion - for undervisere

Efter at nu have lavet en grundig gennemgåelse for helt nye skytte, har jeg arbejdet en tid på at lave et PowerPoint diasshow til brug for undervisning af nye skytte på 15m og 25m.

Dette dias show består p.t. af 38 slides som enten kan vises på en computer skærm (projector), eller man kan printe hvert dias ud på transparenter til brug for Overhead når man underviser.

Diasene tager for sig alle grundelementer på nær vind og afstand. Dette kan det godt være at jeg tager med senere, men emnet er ikke så stort at det tvinger sig frem foreløbigt.

Jeg tilbyder dette dias show til fri afbenyttelse for enhver som ønsker at benytte sig af det. Du kan også se en hurtig Flash film af de forskellige dias sådan at du kan danne dig et indtryk af hvordan det er bygget op og hvad det indeholder. Dersom du kan lide det så send mig en mail enten på min e-mail adresse eller via kontaktskema som du også finder her på siden og så vil jeg sende det til dig direkte. Du får da hele PowerPoint presentationen som du da også kan printe ud.

Du kan se denne Flash film på denne link, men vær forberedt på at den fylder omkring 1Mb og starter automatisk. Se Film her

Du kan downloade hele Power Point præsentationen også. Og du kan med fordel dele de slides, som indeholder meget tekst, op i flere mindre tekstfyldige slides. Du kan hente hele filen her instruktion.ppt (Husk blot dette angående password som det står om på forsiden)

Af Arne Flåten. © 2003-2006